Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: Homecare warmtedeken- Pols

Kenmerken:

Omschrijving:

Perfecte aansluiting om de pols. Geschikt om pijn te bestrijden.

Dit model warmtedeken is voor een perfecte aansluiting rond de pols. Deze warmtedeken is geschikt om pijn te bestrijden van bijvoorbeeld Artritis, Reuma, RSI, Carpal tunnel syndroom en overbelasting. Koel de meegeleverde gel-pad in de vriezer en plaats deze in de deken voor de behandeling van kneuzingen. Dit model warmtedeken kan zowel om de linker en om rechter pols worden gebruikt.

Afmetingen:
- Warmtedeken: 27 x 20 cm.
- Gel-pad: 13 x 10 cm.

De warmtedekens zijn van absolute topkwaliteit en geschikt voor zowel thuisgebruik of als toepassing in een professionele omgeving.

Uit onderzoek is gebleken, dat het gebruik van vochtige warmte veel effectiever is dan 'droge warmte'. Bij de vochtige verwarmingsdekens wordt standaard een gel-pad meegeleverd. Deze pad kan in de hoes van de verwarmingsdeken worden geschoven en zorgt ervoor dat de vochtige warmte nog intenser is. De Gel-pad kan ook worden gekoeld in de vriezer. Ook in deze toestand laat de gel-pad zich eenvoudig vormen naar het lichaam en zorgt dan voor een intensieve koeling. De warmtedeken is perfect geschikt bij blessures, zoals kneuzingen.

Informatie

  • Prijs: € 47,00
  • Geplaatst op: 19-08-2010
  • Bekeken: 1613 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden