Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: Homecare warmtedeken - Back

Kenmerken:

Omschrijving:

Speciaal bedoeld voor het bovenste deel van de rug.

Een deken die bedoeld is om het bovenste deel van de rug te verwarmen. Let op: de banden van dit model lopen over de schouders, maar deze vallen buiten het verwarmde gebied. Voor de schouders is een apart model beschikbaar.

De warmtedekens zijn van absolute topkwaliteit en geschikt voor zowel thuisgebruik of als toepassing in een professionele omgeving.

Het verbruik van de vochtige warmtedeken is afhankelijk van type en ingestelde temperatuur tussen 0 en 400 Watt per uur. Bij een gemiddelde prijs van € 0,11 per kWh kost het gebruik van de deken dus minder dan 5 cent per uur.

Uit onderzoek is gebleken, dat het gebruik van vochtige warmte veel effectiever is dan 'droge warmte'. Bij de vochtige verwarmingsdekens wordt standaard een gel-pad meegeleverd. Deze pad kan in de hoes van de verwarmingsdeken worden geschoven en zorgt ervoor dat de vochtige warmte nog intenser is. De Gel-pad kan ook worden gekoeld in de vriezer. Ook in deze toestand laat de gel-pad zich eenvoudig vormen naar het lichaam en zorgt dan voor een intensieve koeling. De warmtedeken is perfect geschikt bij blessures, zoals kneuzingen.

Informatie

  • Prijs: € 55,00
  • Geplaatst op: 19-08-2010
  • Bekeken: 1021 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden