Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: Gezondheid vanuit eenvoudig doordenken

Gezondheid vanuit eenvoudig doordenken

Omschrijving:

Gezondheid vanuit

eenvoudig doordenken

HEERENVEEN – Vraag wat de rug voor u betekent en de antwoorden zijn velerlei. Bij het staan, zitten en liggen tot het plezierig buigen en bukken genieten we bij gezondheid voordeel van een goedwerkende rug. Maar er is meer. De grootste bundel zenuwen vanuit de hersenen naar de vitale organen loopt langs de wervelkolom. Logischerwijs hebben rugproblemen veelvuldig allerlei nare gevolgen voor iemands functioneren. Gelukkig is er dan een milde en beproefde heilpraktikersmethode zoals de Dorntherapie waarvoor u in Heerenveen terecht kunt bij de praktijk van Esther Waterlander.

De therapie is vernoemd naar Dieter Dorn. De van oorsprong Duitse bouwkundige ontdekte tot zijn verrassing dat negen op de tien mensen kampen met een beenlengteverschil dat kan variëren van enkele millimeters tot enkele centimeters. Doordenkend over de bouw van een mens concludeerde hij al snel dat in die gevallen het meeste gewicht op het korte been steunt.Talrijke rug-, schouder- en nekklachten laten zich zodoende lenig verklaren vanuit slechts dat ene gegeven: scheefstand. Met deze ogenschijnlijk simpele constatering legde hij de basis voor een even radicale als eenvoudige aanpak: corrigeer het beenlengteverschil en kijk pas daarna naar de voordelen.

Esther Waterlander werkt met plezier vanuit de methode, omdat deze logisch en lenig in elkaar steekt. Terwijl u in leunhouding staand been na been heen en weer beweegt, tast zij de wervelkolom met soepele handen geleidelijk af. De wisselend gespannen en ontspannen spieren stellen haar in staat op een subtiele manier verschoven gewrichten en wervels weer op hun ideale plaats terug te schuiven. ,,De basis van de therapie blijft het corrigeren van het verschil in beenlengte. Als die basis oké is, kun je vanuit die informatie verder werken”. Al naar gelang van de klachten zet ze de behandeling voort: van de grote naar de kleine gewrichten. Voor mensen die veel computeren kan dat een fasegewijze aanpak van schouder- en nekgewrichten zijn. Voor bijvoorbeeld reuma-patiënten geldt een meer uitgebreide methode die eveneens staps- en trapsgewijs met u wordt opgezet.

Dankzij de manuele gewrichtstherapie komt het bindweefsel tussen de wervels los. Als automatisch gevolg hiervan neemt de doorbloeding toe naar zowel de vitale organen als de huid. De reacties vanuit haar cliëntenkring wekken dan ook vaak verbazing, doordat soms jaren oude (pijn-)klachten afnemen en tegelijkertijd het weerstandsvermogen en de vitaliteit toenemen. Na de Dorntherapie als fundament kunt u bij haar praktijk kiezen voor een verdere ontspanning door gebruik te maken van de fijngevoelige Breuss-massage. Voor kenners betreft dit een regeneratie van soms jarenlang verwaarloosde tussenwervelschijven. In een ontspannen sfeer zult u de weldadige behandeling met het licht verwarmde Sint Janskruidolie pas goed merken. Bij bijvoorbeeld osteoperose-patiënten kan de Breuss-massage vooraf gaan aan de Dornmethode, terwijl deze bij anderen vaak als nabehandeling wordt aangewend.

Bij verhardingen en verkrampingen van (spier-)weefsel kan Esther Waterlander ook terugvallen op de Schröpf-methode. Door middel van een vacuüm gezogen glas wordt de huid geactiveerd, zodat de doorbloeding toeneemt. De verbeterde doorbloeding betekent indirect een vermindering van ontstekingsprocessen, doordat afvalstoffen via bloed- en lymfestroom sneller worden afgevoerd. U zult zich hierdoor beter voelen. Om de gezondheid blijvend hoog in het vaandel te houden, is er een keur aan orthomoleculaire voedingssuppletie oftewel celgerichte voeding. Ze helpt u graag op weg naar het beste.

Praktijk Waterlander

Heideburen 27

8441 GL Heerenveen

T 0513 62 49 14

E

{link verwijderd}

Informatie

  • Prijs: € 60,00
  • Geplaatst op: 17-05-2012
  • Bekeken: 2076 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden