Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: Design luchtbevochtiger PR-106 voor een lekker klimaat!

Design luchtbevochtiger PR-106 voor een lekker klimaat!

Kenmerken:

  • Levering: Ophalen of Verzenden

Omschrijving:

Te koop bij ionclean.nl de PR-106 aromaverdamper en luchtbevochtiger in 1.

Ons welzijn kan met behulp van de aromaverdamper en luchtbevochtiger PR 106 op een positieve manier worden beïnvloed. Door het bevochtigen van de lucht in combinatie met essentiële oliën wordt niet alleen een juist klimaat in uw interieur gerealiseerd, maar zijn er ook positieve effecten voor uw welzijn. De keuze voor essentiële oliën is veelzijdig en hiermee kunnen verschillende resultaten worden bereikt.

Het is al eeuwen bekend dat essentiële oliën positieve effecten hebben. Dankzij de PR 106 is deze wetenschap nu in een moderne en praktische uitvoering beschikbaar.

Design & ionisator:
De PR 106 is een aantrekkelijk en modern vormgegeven aromaverdamper die gebruik maakt van ionisator-techniek. Hiermee worden positieve ionen uit de lucht verwijderd. Dit effect wordt nog eens versterkt door oliën aan het water toe te voegen; tijdens het verdampingsproces geven de essences negatieve ionen af. Mensen met ademhalingsproblemen, allergieën en bedlegerigen hebben hier bijzonder veel baat bij.
Bovendien zijn bepaalde essences, zoals citronella of lavendel, ook geschikt om insecten buiten te houden.

Eenvoudig in gebruik:
De PR 106 is zeer praktisch en handzaam in het dagelijks gebruik. Het apparaat is eenvoudig te bedienen door een draaibare regelaar, waarmee het niveau van de verdamping ingesteld kan worden. Een indicator geeft aan of er nog water in het reservoir aanwezig is. Dit reservoir heeft overigens een inhoud van 3,5 liter. Met een maximale verdampingscapaciteit van 300 ml per uur kan de PR 106 tien uur zijn werk doen. Een voordeel is het lage verbruik van 30 Watt en vrijwel geruisloze werking.

Het vullen van het reservoir gaat snel en makkelijk; onderhoud behoeft de PR 106 nauwelijks.

Aromaverdamper en luchtbevochtiger:
De aromaverdamper en luchtbevochtiger PR 106 kan gedurende het gehele jaar worden ingezet. In de winterperiode, wanneer de vochtigheid in huis, kantoor of spreekkamer daalt door de centrale verwarming, is deze luchtbevochtiger uitstekend inzetbaar om het vochtgehalte te verhogen. Daarnaast kan de bevochtiger ook buiten het winterseizoen goede diensten bewijzen in combinatie met essences. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit niet alleen zorgt voor een aangename frisse lucht, maar dat toepassing van diverse soorten essentiële oliën voor een verbetering van de kwaliteit van het leven kan zorgen. Keelpijn, spanningen, hoofdpijn en ademhalingsstoornissen kunnen door het verdampen van essences worden behandeld. Ook bij kinderen met een verstopte neus of mensen met sinusitis is het verdampen van essentiële oliën zeer geschikt.

In alle gevallen is de PR 106 een krachtig en handig instrument om uw interieur de juiste atmosfeer te geven.

Aromaverdamper toepasbaar in:
• Huiskamer
• Slaapkamer
• Kinderkamer
• Kantoor
• Spreek- en wachtkamer
• Horeca
• Massagekamer
• Relaxruimte

ionclean.nl is een onderdeel van DSshops.nl.

Dhr. Dyola Schultink.

06-28968654.

Informatie

  • Prijs: € 49,00
  • Geplaatst op: 29-01-2012
  • Bekeken: 928 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden