Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: UV plasma ionisator luchtreiniger PR-450B 80m2!

UV plasma ionisator luchtreiniger PR-450B 80m2!

Kenmerken:

  • Levering: Ophalen of Verzenden

Omschrijving:

ionclean.nl introduceert: De PR-450B krachtige luchtreinigers effectief in grote ruimtes! Nu tijdelijk van 349,00 voor 299,00 incl. een gratis filterset terwaarde van 39,00 euro!! Kom snel kijken voor deze topaanbieding!! GRATIS VERZENDING!!!

Krachtige photocatalystische luchtreiniger
De PR-450 B UV Photocatalystic is een buitengewoon krachtige luchtreiniger, die met name geschikt is voor grotere, intensief bezochte ruimtes. Dit is te danken aan de geavanceerde filtertechnologie, waarbij onder meer gebruik wordt gemaakt van fotokatalyse. Deze techniek is ontwikkeld om bacteriën, virussen en andere micro-organismen in de lucht te doden. In het apparaat worden ziektekiemen inactief gemaakt met behulp van een fotokatalysator in combinatie met twee UV-lampen.

Grote ruimtes
De PR-450 UV Photocatalystic is bij uitstek geschikt voor ruimtes waar veel gebruik van wordt gemaakt en/of veel uiteenlopende bezoekers komen. Daarbij moet worden gedacht aan bijvoorbeeld praktijkruimtes, wachtkamers, dagverblijven, kantoorruimtes, winkelpanden, etc. Het vermogen van de PR-450 is geschikt voor ruimtes tot 80 m2.

Nieuwe luchtzuiveringstechniek
Door de combinatie van de moderne fotokatalyse en het sterk ventilerend vermogen, is de PR-450B
UV Photocatalystic op dit moment state of the art in luchtzuivering. Dat is te danken aan de unieke luchtzuiveringstechnologie die wordt toegepast. Daarbij wordt de lucht door verschillende filters gezogen en optimaal wordt gereinigd. Dit proces zorgt ervoor dat bijna alle bacteriën, andere micro-organismen en virussen worden vernietigd. Het systeem is daarom zeer effectief in omgevingen waar veel bezoekersverkeer is.
De PR-450 UV Photocatalystic heeft meerdere filters en een ionisator.

Primaire filter
De primaire filter verwijdert stof, haar en andere, grovere deeltjes. Deze voorfilter is uitgerust met een Plasma generator, waarmee stofdeeltjes, huisstofmijt en pollen positief worden geladen en opgevangen. Zelfs minuscule deeltjes die zorgen voor nare geurtjes worden in deze zuiveringsfase al bestreden.

sterilisatie-filter
De tweede filter is een sterilisatie-filter waarin stof, bacteriën, virussen en schimmelsporen worden opgevangen en vernietigd. Deze werkt in combinatie met de fotokatalysator. Deze geavanceerde technologie wordt ook in professionele omgevingen toegepast en heeft zich bewezen als een zeer effectieve manier om bacteriën, virussen en schimmelsporen uit te schakelen en te vernietigen. Uit studies blijkt dat 99% wordt geneutraliseerd. Dit wordt bereikt met het zogenaamde MiNOx-effect. De filter heeft meerdere stappen en is in combinatie met de UV-lampen zeer krachtig. Naast de antivirale en antibacteriële werking worden zelfs chemische stoffen afgebroken en ook nare geurtjes weggenomen.

Negatieve ionen
De laatste fase van het zuiveringsproces is de ionisator, waarmee negatief geladen ionen zich hechten aan vuildeeltjes in de lucht, waardoor ze neerslaan in de omgeving. Op deze manier verdwijnen de deeltjes uit de lucht.

Het totale luchtreinigingsproces is door de kracht van de gecombineerde filtertechnieken en de ionisator zeer efficiënt en effectief. De PR-450 UV Photocatalystic is bovendien eenvoudig in gebruik, duurzaam en economisch. Het grote comfort wordt bovendien bereikt door de fluisterstille werking van de PR-450. Dit in combinatie met het lage energieverbruik en het minimale onderhoud maken de PR-450 UV Photocatalystic tot de beste oplossing voor een gezonde, hygiënisch en veilig gezuiverde binnenatmosfeer.

Filters
Let op! bij dit product wordt standaard 1 filterset bijgeleverd, we raden u aan een filterset 1 keer per jaar te vervangen

In 3 kleuren verkrijgbaar: Blauw, rood en zilver/grijs.

ionclean.nl

Dhr. Dyola Schultink.

06-28968654.

Informatie

  • Prijs: € 299,00
  • Geplaatst op: 29-01-2012
  • Bekeken: 1099 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden