Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: Aromatherapie op zijn best met deze design aromaverdamper!

Aromatherapie op zijn best met deze design aromaverdamper!

Kenmerken:

  • Levering: Ophalen of Verzenden

Omschrijving:

Design aromaverdamper PR-005
Wilt u op een stijlvolle en veilige manier genieten van diverse geuren zoals Lavendel, Rozemarijn of Eucalyptus? Dat kan met de nieuwe aromaverdamper PR-005 van ionclean. De PR-005 is een design aromaverdamper die u op vrijwel elke gewenste plek kunt gebruiken zoals thuis in de woonkamper, slaapkamer of kantoor, maar ook in uw praktijk of ontvangstruimte.

Gratis verzending!!!

Creëer eenvoudig de gewenste geur en sfeer.
Het in gebruik nemen van de aromaverdamper is vrij eenvoudig. U Vult het reservaat met water en voeg een aantal druppels van uw favoriete essentiële olie toe aan het water.
Plaats het reservaat terug op de aromaverdamper en schakel deze in via de soft touch toetsen of gebruik de gratis bijgeleverde afstandsbediening. De aromaverdamper beschikt over twee standen een stand voor permanente werking en een 30 seconden stand, hierbij schakelt de aromaverdamper om de 30 seconden aan en uit zo kunt u langer nog genieten van de essentiële olie. Zodra de aromaverdamper ingeschakeld is zorgt een ultrasone technologievoor een optimale verneveling door extreem fijne microdeeltjes vocht in de lucht te brengen de microdeeltjes blijven langer in de lucht hangen dan bij verhitting. U verhoog hiermee de luchtvochtigheid en voorkomt bovendien een te droge lucht en schrale huid door centrale verwarming en/of airco.

Veilig in gebruik door moderne technologie
Door het gebruik van ultrasone technologie is de aromaverdamper zeer veilig in gebruik. Deze technologie maakt geen gebruik van verhitting zoals bij het aroma verdampen met kaarsen maar gebruikt ultrasone trillingen om het water te verdampen. Dankzij deze technologie is de aromaverdamper zeer geschikt voor ruimtes zoals slaapkamers en babykamers maar ook voor praktijkruimtes en relaxruimtes is deze aromaverdamper uitermate geschikt. Een vol reservaat gaat ongeveer 8 uur mee. Dit model is tevens voorzien van een bescheiden in en uit te schakelen ledverlichting.

Met de aroma verdamper:
- Verlaagd uw stress.
- Slaapt u beter.
- Heeft u een betere concentratie.
- Voorkomt u droge en schrale huid.

Gratis verzending!!!

ionclean.nl is een onderdeel van DSshops.nl.

Dhr. D. Schultink.

06-28968654.

Informatie

  • Prijs: € 49,00
  • Geplaatst op: 29-01-2012
  • Bekeken: 992 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden