Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: LightAir ionflow Sky 50m2 met 5 jaar garantie!

LightAir ionflow Sky 50m2 met 5 jaar garantie!

Kenmerken:

  • Levering: Ophalen of Verzenden

Omschrijving:

De IonFlow 50 Sky ionisatie luchtreiniger is de hangende uitvoering uit de IonFlow 50 serie. Ideaal als u weinig ruimte heeft of als de LightAir uit de loop of buiten het bereik van kinderen of huisdieren wilt houden. Deze ionisatie luchtreiniger is speciaal ontworpen voor gebruik in de slaapkamer, tandartspraktijk, artsenpraktijk, kinderdagverblijf, school, rookruime, rookkamer, kapsalon, nagelstudio, et cetera. De stille, milieuvriendelijke IonFlow 50 Sky past moeiteloos in ieder interieur. De LightAir Sky wordt geleverd met een handige plafondhaak, zodat deze makkelijk te bevestigen is aan uw plafond. De IonFlow 50 Surface ionisatie luchtreiniger heeft een capaciteit die voldoende is om een ruimte tot 50m2, hetgeen overeen komt met zo'n 125 m3, te reinigen.

Voor particulieren is de slaapkamer de belangrijkste ruimte om te reinigen. Dit is de ruimte, naast uw werkplek, waar u gemiddeld de meeste tijd verblijft. Door gebruik van de IonFlow Sky in de slaapkamer realiseert u een schoon en fris binnenklimaat. U zult ervaren dat zelfs met de ramen gesloten deze ruimte altijd schoon en fris aanvoelt, ook als u zich erin bevindt. U zult aangenaam slapen en vooral uitgerust wakker worden.

De LightAir IonFlow 50 Sky ionisatie luchtreiniger levert, in een compact design, waarschijnlijk de schoonste lucht ter wereld. Testen uitgevoerd door het Zweedse Nationale test en onderzoekscentrum en andere onafhankelijk onderzoeksbureaus tonen aan dat de LightAir IonFlow 50 ionisatie luchtreiniger meer dan 99% van alle in de lucht zwevende deeltjes (van 0,02 tot 5 micron), zoals fijn stof, stof, bacteriën, pollen, rook, uitwerpselen van de huismijt, huidschilfers, sporen, schimmels en nog veel meer, verwijdert uit een ruimte van zo’n 125m3. En dat in slechts 5 uur.

Met name de effectiviteit van het verwijderen van fijn stof, de kleinste en meest schadelijke stofdeeltjes voor de volksgezondheid, is uitzonderlijk. Zijn bijzonder hoge efficiency heeft de IonFlow 50 “high density” ionisator te danken aan zijn bijzondere en gepatenteerde technologie waardoor een enorme hoeveelheid negatieve ionen worden produceert, zo'n 30 miljard ionen per seconde resulterend in zo’n 250.000 per cm3 op één meter afstand van het systeem, zonder dat daarbij schadelijke ozon vrijkomt. Een unieke eigenschap die waarschijnlijk door geen enkele andere ionisatie luchtreiniger wordt geëvenaard.

Voordelen LightAir Sky:

1. Hangend model, u hoeft geen plaats meer te zoeken.
2. Zeer doeltreffend in het verwijderen van vervuilde deeltjes.
3. Geen dure filters en super gemakkelijk te onderhouden.
4. Energiezuinig, verbruikt minder dan 7 watt per uur.
5. De luchtreiniger LightAir Sky is ozon vrij.
6. Minder dan 5 decibel, dus zeer handig voor de slaapkamer.
7. Gemaakt van gerecyclede materialen, dus zeer millieu vriendelijk.

Specificaties:

►Afmeting: 19 x 66 cm
►Voorzien van plafondhaak voor bevestiging
►Gewicht: 1,4 kg
►Capaciteit: 50m2/ ±125 m3
►Energieverbruik: 5 Watt
►Inschakelbare sfeerverlichting: nee
►Geluid: minder dan 5 dB (geluidloos)
►Adapter: 12 Volt
►Ozon productie: 0 ppb
►Certificering: EMC, CE, ETL(US), GS, S
►Garantie: 5 jaar
►Deeltjes reductie: 99,94% in slechts 5 uur, met name effectief in de reductie van de kleinste deeltjes en meest gevaarlijke deeltjes tot wel 0,01 micron (ultra fijn stof)
►Ionen productie: 30 miljard ionen per seconde
Ionen effect (cm3): 250.000 negatieve ionen/cm3 op 1 meter afstand
► Garantie maar liefst 5 jaar

IonClean.nl
Hr D Schultink.
06-28968654.

Informatie

  • Prijs: € 350,00
  • Geplaatst op: 29-01-2012
  • Bekeken: 764 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden