Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: Fijnstof ionisator luchtreiniger PR-369R 60m2!

Fijnstof ionisator luchtreiniger PR-369R 60m2!

Kenmerken:

  • Levering: Ophalen of Verzenden

Omschrijving:

IonClean.nl heeft met de PR-369R in de Telegraaf gestaan bij het rubriek wonen met fijnstof!!

De PR-369 is een energiezuinige en geruisloze luchtreiniger met ionisator en heeft een zeer effectief bereik tot maximaal 60m² (150m³) De PR-369R heeft drie standen (laag/middel/hoog) en is met slechts een verbruik van minder dan 12 watt een absoluut energiezuinige luchtreiniger.

GRATIS VERZENDING!!! Nooit meer filters vervangen - super gemakkelijk schoon te maken en er zit ook nog een afstandsbediening bij...

De PR-369R filtert op een zeer effectieve wijze fijnstof uit de lucht. Deze luchtreiniger ionisator is met name geschikt in ruimtes waar veel fijnstof aanwezig is, zoals huizen of kantoren langs drukke verkeerswegen. Maar ook mensen met huisdieren die veel fijnstof verspreiden zoals met name papagaaien of andere vogels hebben veel baat bij de PR-368R.

Dankzij de werking van de ionisator en het filteren van fijnstof vermindert u hoofdpijn en vermoeidheid; u merkt het resultaat al binnen enkele uren. Mensen die last hebben van allergieën zoals hooikoorts hebben ook veel profijt van deze luchtreiniger omdat deze luchtreiniger ook pollen, bacteriën en ander microdeeltjes uit de lucht filtert. Met de PR-369R creëert u een gezonder werk of leefklimaat.

Bespaar kosten! Geen filters vervangen.

De PR-369R is voorzien van extra breed en gemakkelijk schoon te maken roestvrijstalen filter. Dit filtersysteem dient u eenmaal per week te reinigen met een licht vochtige doek. Het filtersysteem hoeft u niet te vervangen en is telkens herbruikbaar. De PR-369R is voorzien van een schoonmaak indicator zodat u er automatisch aan herinnerd wordt wanneer u het filter dient te reinigen.

Zuivere lucht op kantoor

Veel hedendaagse kantoren zijn goed geïsoleerd. Echter, die optimale isolatie heeft gevolgen voor de luchtkwaliteit, die dan vaak te wensen overlaat. Het gevolg is vermoeidheid, hoofdpijn en lusteloosheid en een verminderd concentratievermogen. Dit wordt veroorzaakt door teveel fijnstof in uw kantoor. Veel kantoren zijn gevestigd aan drukke wegen en zitten dankzij de goede isolatie vol met fijnstof: minuscuul kleine zwarte deeltjes die rondzweven en die u inademt. De PR-369R vermindert niet alleen de fijnstof uit de lucht maar voegt ook negatieve ionen toe. Hierdoor voelt u zich beter en verbetert u het leefklimaat in uw kantoor aanzienlijk. Het verschil is al binnen enkele uren merkbaar.

Functies PR-369R

- Drie standen: laag 25m² / middel 35m² / Hoog 60m²
- Geruisloos
- Schoonmaakindicator
- Gemakkelijk te reinigingen filter
- Geen filters vervangen

Effectieve Luchtzuivering tegen vermindering van:

- Allergieën zoals hooikoorts
- Vogel fijnstof
- Dierengeurtjes
- Rookluchtjes

Inzetbaar in diverse ruimtes zoals:

- Woonkamer
- Vogelverblijf
- Slaapkamer
- Praktijkruimtes
- Kantoor
- Rookruimtes
- Ontvangstruimte
- Vergaderruimte

Op voorraad!

GRATIS VERZENDING!!!

Voor meer informatie of om te bestellen ga naar {link verwijderd} bel 06-28968654.

ionclean.nl is een onderdeel van DSshops.nl

Levertijd is 1 tot 3 werkdagen!

Informatie

  • Prijs: € 159,00
  • Geplaatst op: 29-01-2012
  • Bekeken: 828 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden