Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: Daikin Ururu ionisator luchtreiniger met bevochtiger

Daikin Ururu ionisator luchtreiniger met bevochtiger

Kenmerken:

  • Levering: Ophalen of Verzenden

Omschrijving:

De Daikin Ururu luchtwasser voordelig te koop bij IonClean.nl combineert twee onmisbare apparaten: het is een luchtreiniger en luchtbevochtiger in een. Alle schadelijke stoffen in de lucht, zoals allergenen, bacteriën, tabaksrook en virussen, worden uit de lucht gehaald, terwijl de droge lucht wordt bevochtigd totdat de ruimte een aangename luchtvochtigheid heeft. De Ururu is geschikt voor ruimtes tot maximaal 46 m2.

Ururu bevochtiging

De handige en innovatieve bevochtigingsfunctie – in het Japans Ururu – wordt verzorgd door een geïntegreerd compact waterreservoir van 4 liter en een gecombineerde unit die bestaat uit een waterrad en een verdampingsfilter. Het water in het reservoir stroomt naar het bad waarin het waterrad zich bevindt. Door een draaiende beweging wordt het water naar het filter geleid. De lucht die in het filter wordt geblazen, neemt het vocht op en verspreidt het in de kamer. De kamer wordt met een maximaal volume van 600 milliliter bevochtigd. Een goede luchtvochtigheid in huis is goed voor de persoonlijke gezondheid omdat een droge lucht in huis kan zorgen voor diverse klachten. Bovendien worden houten meubels en vloeren ook meteen beschermd. De bevochtigingsgraad wijzigt in verhouding tot de temperatuur en luchtvochtigheid binnen en buiten. Vul het waterreservoir van tijd tot tijd bij.

Luchtreiniging

De Ururu luchtreiniger werkt met een uniek 6-lagig filtersysteem. Hiermee worden alle schadelijke deeltjes en vervelende geurtjes uit de lucht gehaald.
Filter 1 met catechine (een natuurlijke antibacteriële stof) vangt alle grote stofdelen en bijvoorbeeld dierenharen op. De catechine doodt de kiemen die zich aan deze deeltjes kunnen hechten.
Filter 2 is de Plasma-ionisator. Hierdoor worden stof en pollen positief geladen en naar het elektrostatisch filter gevoerd.
Filter 3 is de Flash Streamer die elektronen genereert. Vervelende geuren en formaldehyde worden afgebroken.
Filter 4 is de voorkant van het elektrostatisch stofvangfilter dat de positief geladen stofdeeltjes en pollen absorbeert.
Filter 5 is de achterkant van datzelfde filter, bestaande uit titaniumapatiet. Geuren, bacteriën en virussen worden geabsorbeerd en afgebroken. Filter 4/5 moet jaarlijks worden vervangen (dit kan wellicht afwijken, afhankelijk van de lucht in huis). Er worden 7 van deze vouwfilters meegeleverd, 1 voor direct gebruik en 6 reservefilters.
Filter 6 is de katalysator die geurmoleculen afbreekt, voordat de lucht wordt teruggevoerd in de ruimte.
De Daikin Ururu produceert een grote luchthoeveelheid: 450 m3 per uur in de turbostand. Dankzij de fluisterstille werking van 17Db in de laagste stand is deze luchtreiniger ook geschikt voor gebruik ‘s nachts en in slaapkamers. De krachtige ventilator heeft een 4-zijdige uitblaas waardoor alle hoeken van de ruimte worden bereikt.

Specificaties:

► Geschikt voor binnengebruik
► 46m2
► Luchtreiniger en bevochtiger
► Fluisterstil met zijn 19 DB
► Pollen stand
► 4 standen
► 59 x 26,8 x 39,5 cm
► Inhoud 4 liter

Voor meer info surf naar IonClean.nl

IonClean.nl (Hr D Schultink)
0628968654.

Informatie

  • Prijs: € 579,00
  • Geplaatst op: 29-01-2012
  • Bekeken: 931 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden