Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: UV hepa ionisator luchtreiniger filtert tot 80m2!

UV hepa ionisator luchtreiniger filtert tot 80m2!

Kenmerken:

  • Levering: Ophalen of Verzenden

Omschrijving:

PR-940 hepa- en UV-luchtreinigerEen multifunctionele luchtreiniger in een strak en eigentijds omhulsel, dat is de PR-940. De geavanceerde technologie zuivert de lucht en creëert een gezonde omgeving waarin men zich prettiger voelt. Door de axiale ventilator is de luchtreiniger stiller dan andere luchtreinigers. Bovendien bevat deze luchtreiniger het actiefcarbonfilter, een filter dat nare luchtjes uit de lucht verwijdert. Hierdoor is deze luchtreiniger uiterst geschikt voor ruimtes waarin gerookt wordt, doordat de luchtreiniger alle rookdeeltjes uit de lucht zuivert. Zet de luchtreiniger bijvoorbeeld ’s nachts aan en de volgende ochtend heeft u een rookvrije, frisse ruimte. Kiest u ervoor om de luchtreiniger altijd aan te zetten, dan wordt de ruimte continu gefilterd van schadelijke rookstoffen en leeft u in een gezonder klimaat.
De luchtreiniger is gemakkelijk te bedienen. Bovendien kan op het digitale display worden gelezen welke functies aan en uit staan. Het filter dient vervangen te worden indien deze verzadigd is met deeltjes. Doordat wij de filters groot inkopen, kunnen wij deze voor een scherpe prijs aanbieden.

IonisatorDe PR-940 is niet zomaar een luchtreiniger, het bevat namelijk een ionisator. De luchtreiniger ioniseert de lucht met negatief geladen ionen waardoor de lucht gezuiverd wordt en uw lichaam de zuurstof uit de lucht beter kan opnemen. Ideaal als u aan een drukke weg woont of op een industrieterrein werkt. Maar ook als u in een groene omgeving woont, omdat de ionisator ook zeer geschikt is voor mensen met hooikoorts en allergieën.

UV-lampHet bijzondere aan onze luchtreinigers is de UV-lamp die ook in de PR-940 zit. Deze lamp neutraliseert alle deeltjes die binnenkomen in de luchtreiniger en zorgen ervoor dat de lucht gezuiverd wordt van bacteriën, virussen, micro-organismen en kleine (fijn)stofdeeltjes.

Hepa-filterDe PR-940 is uitgerust met een hepa-filter. Dit filter zuivert onder andere roetdeeltjes uit de ruimte waar u de luchtreiniger plaatst, bijvoorbeeld in uw huis of in uw bedrijf. Door deze zuivering ademt u schone, gezonde lucht in en voelt u zich beter. Hierdoor heeft u meer energie voor uw dagelijkse bezigheden.

Astma en allergieënAllergieën en astma maken het leven van veel mensen moeilijk: ze kunnen moeilijker ademen en kunnen daardoor een slaapgebrek ontwikkelen met als gevolg dat ze zich niet fit voelen. Bovendien bemoeilijkt het ook de dagelijkse bezigheden doordat men minder zuurstof binnenkrijgt. Dit zijn vervelende levensomstandigheden die u het liefste zou willen weghalen. Dat kan nu door binnenshuis de PR-940 aan te zetten. De ionisatoren verminderen de hoeveelheid allergene stoffen (waaronder ook vogelfijnstof) en zetten deze om in gezuiverde, natuurlijke zuurstof. Door de PR-940 aan te zetten zult u binnen enkele dagen het effect merken: u kunt beter ademen en heeft minder last van uw allergieën.

Hooikoorts (pollen)Hooikoortspatiënten ondervinden vooral op zonnige voorjaarsdagen hinder van hun allergie. Een onwenselijke situatie, aangezien de meeste mensen na de donkere winter juist van het zonnige voorjaar willen genieten. Door de stuifmeelkorrels en pollen die met name in deze periode veel in de lucht hangen, kunnen hooikoortspatiënten moeilijker ademhalen. Het is erg moeilijk om niet in aanraking te komen met stuifmeelkorrels en pollen: ze zitten overal. Onze luchtreinigers met ionisator en UV-filter gaan de strijd aan met deze deeltjes en winnen deze glansrijk: alle deeltjes - hoe klein ook - worden door onze filters opgevangen. Als u de luchtreiniger aanzet in een ruimte waar u vaak aanwezig bent, zult u in deze ruimte geen last meer hebben van uw hooikoorts, zodat u weer optimaal kunt genieten van de zonnige dagen.

ionclean.nl

Dhr. D. Schultink.

06-28968654.

Informatie

  • Prijs: € 199,00
  • Geplaatst op: 13-03-2011
  • Bekeken: 785 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden