Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: zoekt u een leuke vakantiewoning? 2-6p

zoekt u een leuke vakantiewoning? 2-6p

Omschrijving:

Denkt u ook al aan de volgende zomervakantie? Denk daarbij eens aan Hongarije. Vanaf eind april kan het weer al perfect zijn en dit kan duren tot ver in oktober. Hongarije is dichterbij dan u denkt en nog helemaal niet duur, hier kunt u nog gewoon met het hele gezin de hele week uit eten zonder failliet te zijn aan het einde van uw vakantie. Kortom kom naar Hongarije!

Reserveer voor 28 februari 2011 en krijg een aantrekkelijke korting!
april-juni € 299.00 => € 275.00
juli-augustus € 350.00 => € 299.00
september-oktober € 299.00 => € 275.00

Aan de voet van de Mecsekgebergte in het zuiden van Hongarije aan de rand van een groot natuurgebied staat onze prachtig gelegen, ruime, vrijstaand woonhuis, Kakasház genoemd. Het is ingericht voor maximaal 6 personen met woonkamer, eetkeuken, twee slaapkamers en badkamer. U kunt gratis gebruik maken van de wireless internet in de woning. Een wasmachine is aanwezig.

Er is een grote tuin geheel voorzien van gras en diverse fruitbomen waar u ’s zomers het heerlijke verse fruit kunt plukken. De tuin is geheel omheind uw kinderen en of honden zullen dus niet zomaar weglopen.

Kinderbed en stoel zijn aanwezig. Een box, aankleedkussen (met hoes) en tummytub zijn op verzoek (en gratis) te gebruiken.

Wat is er te doen in de omgeving? Wandelen, fietsen, vissen, jagen, cultuur, natuur, thermaalbaden, wijnroutes en nog veeeeeel meer!! Uw hond is ook welkom!

Te huur vanaf € 299,00 per week. (Bijkomende kosten: reserveringskosten ad € 15,00, verplichte eindschoonmaak ad € 27,50 en toeristen belasting ad € 1,00 p.p.p.d. 15 jaar en ouder)

Website {link verwijderd}

Informatie

  • Aanbieding: € 350,00 € 299,00
  • Geplaatst op: 22-01-2011
  • Bekeken: 826 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden