Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: Ahrend Cir Optis 2638

Ahrend Cir Optis 2638

Kenmerken:

Omschrijving:

Ahrend Cir Optis 2638 Specificaties: Stoffering kleur zwart Hoge rugleuning Rugleuning in hoogte instelbaar Rugleuning naar achteren neigbaar en in elke stand fixeerbaar Achterzijde rugleuning kunststof Zitdiepte instelling Armleggers in hoogte verstelbaar Hoogte instelling d.m.v. gasveer 5-poot in kunststof1 euro-veiling!

Na het succes van de vorige keer zijn wij nogmaals een 1 euro-veiling gestart. Alle startprijzen voor deze veiling zijn slechts een enkele euro. Voor een veiling met dit type kavels is dat heel bijzonder.  Het gaat namelijk om kantoormeubilair waaronder roldeurkasten, ladenblokken, bureau’s en bureaustoelen van het merk Ahrend. Verder staan er een aantal computers bij van Dell en wat andere kavels.

De kavels komen uit een 4-jarig project van een automatiseerder. Wegens een heringebruikname van het kantoor wordt het overcompleet ter veiling aangeboden. De veiling is vandaag (20-1-2011) gestart en loopt tot 26-1-2011 16.00 uur.

Dus pak snel uw kans en kom naar {link verwijderd} meld u gratis aan. Ook voor onder andere al uw woonaccessoires en abstracte schilderijen.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 20-01-2011
  • Bekeken: 739 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden