Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Aangeboden: DELL laptop latitude D620

DELL laptop latitude D620

Kenmerken:

  • Levering: Ophalen of Verzenden

Omschrijving:

DELL model LATITUDE D620, scherm:W-XGA 14.1", processor CORE 2 DUO1.83GHZ, werkgeheugen: 1024MB DVD/CDRW, harddisk 80GB, W-LAN, inclusief tas en voedingsadapter. Windows XP licentiesticker (let op zonder cd-rom en installatiesoftware)1 euro-veiling!

Na het succes van de vorige keer zijn wij nogmaals een 1 euro-veiling gestart. Alle startprijzen voor deze veiling zijn slechts een enkele euro. Voor een veiling met dit type kavels is dat heel bijzonder.  Het gaat namelijk om kantoormeubilair waaronder roldeurkasten, ladenblokken, bureau’s en bureaustoelen van het merk Ahrend. Verder staan er een aantal computers bij van Dell en wat andere kavels.

De kavels komen uit een 4-jarig project van een automatiseerder. Wegens een heringebruikname van het kantoor wordt het overcompleet ter veiling aangeboden. De veiling is vandaag (20-1-2011) gestart en loopt tot 26-1-2011 16.00 uur.

Dus pak snel uw kans en kom naar {link verwijderd} meld u gratis aan. Ook voor onder andere al uw woonaccessoires en abstracte schilderijen.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 20-01-2011
  • Bekeken: 1506 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden