Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: Thomas van Aalten De onderbreking

Thomas van Aalten De onderbreking

Omschrijving:

Wat doet u met mijn map? U hebt hem zelf op de balie laten liggen. Daar kan ik niks aan doen. Ik zag het als een hint, alsof u wilde dat ik de verhalen las. Natuurlijk niet. De bruine map ligt te smeken om door mij opgepakt te worden, maar de ijzig koude hand van de receptionist weerhoudt me. Het lijkt of de vingers aan het leer vastgevroren zitten. De man legt met de andere hand zijn peuk op de rand van de asbak en kijkt dwars door me heen. U wilde dat ik de verhalen las, zo simpel is het, meneer de schrijver. Hoe komt u daarbij? Het heeft zo moeten zijn. Laten we eerlijk zijn, er klopt iets niet. Wat klopt er niet? Ik voel dat ik rood word. Alsof het normaal is dat een nacht zo lang duurt, vol sneeuwstormen en ruisende radio s. Daar... de verhalen... U wilt dat wij ze samen lezen. In de ruis liggen de verhalen verscholen? Doet u mij een plezier en leest u uw verhalen voor. Het zal ons helpen. Ik denk na over alle lezingen die ik heb gegeven waar geen hond geïnteresseerd was in mijn verhalen. Deze eenzame man is een liefhebber van mijn werk en is nieuwsgierig. Bovendien: ik kan toch niet slapen. Na het verschijnen van de roman Exile, aan de vooravond van 11 september 2001, verdwijnt schrijver Victor Tupelo.
Een paar jaar later duikt hij op in een sneeuwstorm, waarna Tupelo bij Hotel Kilimanjaro aanklopt. De receptionist van het hotel blijkt een trouwe lezer van Tupelo s werk en bovenmatig geïnteresseerd in diens manuscript. Hij nodigt de auteur uit om het aan hem voor te lezen. Het voert de receptionist onder meer mee naar luxe hotels, de Interstate 5 van Los Angeles naar Anaheim en de redactie van een gossiptijdschrift in Santa Monica.
Geheel vrijblijvend is deze voorleessessie niet, want hoe langer Tupelo in het hotel verblijft, hoe duidelijker het hem wordt dat hij er wellicht nooit meer weg komt. En niet alleen vanwege de almaar aanhoudende sneeuwstorm.
Intrigerende roman over een zoekgeraakt personage
verzendkosten voor de koper
 

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 16-03-2010
  • Bekeken: 464 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden