Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: Perihan Magden Voor wie waren we op de vlucht

Perihan Magden Voor wie waren we op de vlucht

Omschrijving:

De roman beschrijft de rusteloze vlucht van een alleenstaande moeder met haar veertienjarige dochter. Door de ogen van die dochter volgen we het tweetal terwijl ze van hotel naar hotel reizen - in Turkije en daar buiten: Tunesië, Goa, Thailand. Die wisselende (exotische) decors geven de nodige variatie en lucht aan het nogal claustrofobische avontuur.

Dat claustrofobische wordt niet alleen veroorzaakt door het gevoel overal op de hielen te worden gezeten, maar ook door de extreme symbiose tussen moeder en dochter. De buitenwereld is voor de moeder louter een bron van wantrouwen en weerzin, en om haar dochter te beschermen, isoleert ze het meisje vrijwel volledig van anderen. 'Ik heb niemand anders in mijn leven dan mijn Moeder. Als ik haar niet begrijp, wie dan wel? Wat kan ik anders? Het enige wat ik doe, is lezen, schrijven en mijn Moeder begrijpen.' Dat is dan vooral proberen te begrijpen, want de vragen die ze stelt over de reden van hun vlucht blijven lange tijd onbeantwoord.

Zo komt de lezer er ook pas gaandeweg achter dat deze 'reizigers zonder bagage', die vaak in de beste hotels verblijven en steeds weer alles achterlaten om zonder ballast te kunnen reizen, hun odyssee bekostigen met een schier onuitputtelijke erfenis. Op den duur begint hun verkwistende levensstijl zijn tol te eisen, en voel je als lezer dat de vlucht van deze eeuwige 'hotelmussen' op de één of andere manier wel dramatisch móet aflopen.

verzendkosten voor de koper

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 16-03-2010
  • Bekeken: 456 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden