Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

ad

Aangeboden: Vakantie in het Thüringerwald, Bungalows en/of Groepshuis

Vakantie in het Thüringerwald, Bungalows en/of Groepshuis

Kenmerken:

Omschrijving:

Midden in het Thüringerwald (het groene hart van Duitsland), in het idyllische dorpje Engelsbach, ligt Landgut Engelsbach, geleid door een Nederlands echtpaar. Landgut Engelsbach is een christelijk vakantiepark met 14 bungalows voor 2-8 personen, een groepshuis en een restaurant met verschillende zalen. Ook kunt u hier kamperen tijdens het zomerseizoen. Het vakantiepark ligt op 500 km afstand van Utrecht en is het hele jaar geopend.

Op vakantie met vrienden, familie, collega´s, klasgenoten of noem maar op, ons groepshuis is de ideale locatie voor een geslaagde vakantie. U logeert in een gezellig origineel ´Fachwerkhaus´, geschikt voor 15 tot 40 personen. Dit groepshuis heeft 9 slaapkamers voor 2 tot 6 personen, alle met een eigen badkamer met wastafel, douche of bad en wc, verder een gezellige ingerichte woonkamer, een eetzaal en een keuken voor het bereiden van koffie/thee of ontbijt. Bij half- en volpension wordt het eten in het groepshuis gebracht. Koffie/thee zetten, tafels dekken, afruimen, afwassen e.d. wordt door de groep zelf gedaan.

Het terrein grenst direct aan het bos, waar u heerlijk kunt wandelen. Op het park zijn verschillende voorzieningen aanwezig, zoals een restaurant, internet, een recreatiekelder met biljart, tafeltennis, kinderspeelruimte, kegelbaan en sauna. Buiten is er een volleybalveld, een trampoline en de grootste openbare speeltuin van Thüringen voor uren speelplezier.

Het Thüringerwald biedt vele mogelijkheden: wandelen, langlaufen, skieën, mountainbiken etc. Er zijn skipistes op nog geen 10 km afstand en u kunt kilometers langlaufen dwars door het Thüringerwald. Ook de culturele steden met hun rijke culturele historie zijn zeker het bezoeken waard. Denk aan: Gotha, Eisenach met het geboortehuis van Bach, het Lutherhuis en de Wartburg, Erfurt en Weimar met zijn voormalig concentratiekamp Buchenwald. En zo zijn er vele bezienswaardigheden.

Aanbieding bungalow                                           
Een week voor 2 personen in een bungalow nu voor € 210,00, incl. beddengoed, water, elektra en eindschoonmaak. (Dit is de aanbiedingsprijs t/m 31-12-2010, daarna € 240 per week)

We bieden u de mogelijkheid 's avonds in ons restaurant een warme maaltijd te nuttigen. We hebben een heerlijk dagmenu voor € 7,50 per persoon, bij vooraanmelding. Wilt u hiervan gebruik maken dan dient u dit direct bij uw boeking door te geven. Verder kunt u bij ons ook à la carte eten.

De prijzen voor het groepshuis zijn vanaf € 15,00 per persoon per nacht.

Voor 4 nachten is de prijs € 42,00.     
Voor een week (7 nachten) is de prijs € 68,00.

Kinderen van 3-12 jaar krijgen 20% korting.

Halfpension is mogelijk vanaf €6,50 (kinderen van 3-12 jaar vanaf €5,00), afhankelijk van het door u (bij de boeking) gekozen menu.

Een aantal keren per jaar hebben wij speciale weken, zoals bijv. een vakantie-schilderweek, een Lutherweek of wandelweek.

Landgut Engelsbach

Cor en Evelien Jansen

Telefoonnummer 0049-3623200873
Kijk voor meer informatie op {link verwijderd}

Informatie

  • Prijs: € 15,00
  • Geplaatst op: 18-10-2010
  • Bekeken: 1040 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden