Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: Zeer effectieve VROUW therapie

Zeer effectieve VROUW therapie

Omschrijving:

Hier even een beoordeling van 1 van onze vrouwelijke klanten! De boodschap spreekt voor zich!

Lieve mensen,

ik had vandaag een sensuele massage van jullie, het was zalig, sinds lang was ik helemaal ontspannen. Heb het nog al moeilijk om erover te praten "face to face" over het waarom. Het is zo dat ik sinds kinds af aan, psychisch ben mishandeld. De psychiater helpt mij hierbij al geruim zes jaar dit te verwerken. Weet dikwijls geen blijf met mezelf en moet daarom kalmerende middelen nemen. Maar helaas bieden die niet de volledige lichamelijke rust die ik af en toe nodig heb.

Vooral op seksueel gebied heb ik tot nu toe geen oplossing gevonden. Gewone massages stellen mij ook niet in staat om met mijn man te kunnen genieten van lichamelijke verwennerij. Daardoor leven we soms als broer en zus en op gespannen voet. Seks is voor mij een verplichting geworden en kan er alles behalve van genieten. Mijn man wil mij perse naar een hoogte punt brengen, maar het gaat gewoon niet, hoewel ik het zo graag wil.
De massage van vandaag ontspande mij helemaal en toen mijn yoni werd gemasseerd kon ik geleidelijk aan een beetje genieten en voelde ik dingen die ik al heel lang niet meer heb gevoeld.

Ben zo tevreden dat mij lichaam als een tempel werd verzorgd, ik wil zeker terug komen en ik hoop met de yoni therapie terug met mijn man te kunnen genieten. Lieve groetjes.

Wees zelf niet langer onzeker! Zoek hulp! 036440616 of 0492868517, vriendelijke groeten, IRis.

Informatie

  • Prijs: € 65,00
    Bieden toegestaan
  • Geplaatst op: 06-10-2010
  • Bekeken: 1396 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden